Diavolul în viziuni, povești și vise Lavinia Bârlogeanu

ISBN:

Published: April 5th 2015

Kindle Edition


Description

Diavolul în viziuni, povești și vise  by  Lavinia Bârlogeanu

Diavolul în viziuni, povești și vise by Lavinia Bârlogeanu
April 5th 2015 | Kindle Edition | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | | ISBN: | 10.43 Mb

Ce este de facut atunci cand Diavolul – personajul terifiant si hulit, fascinant si adorat, dar intotdeauna primejdios – apare din zonele nelinistite si framantate ale presimtirii? il „vedem” si stim exact cine este, iar afectul care ne cuprinde esteMoreCe este de facut atunci cand Diavolul – personajul terifiant si hulit, fascinant si adorat, dar intotdeauna primejdios – apare din zonele nelinistite si framantate ale presimtirii?

il „vedem” si stim exact cine este, iar afectul care ne cuprinde este zguduitor. Suntem oare victimele unei nerozii iluzioniste? Raspunsul nu e nici simplu, nici categoric. Diavolul se agata ca de un carlig de ceva ce ne apartine, Umbra, si se manifesta prin luarea in posesie. Fenomenul este, se pare, mult mai extins decat admite constiinta omului educat si popular in lumea culturii. Care sunt cauzele si cum se manifesta posesia? Cum se articuleaza dispozitiile sufletesti ale cuiva in jurul unui spirit al psihicului obiectiv? Care sunt atitudinile cele mai potrivite cand ne confruntam cu asa ceva?

Analiza in cheie jungiana a unei povesti de viata si a unor produse fantasmatice spontane sau intentionate (viziuni, vise, povesti) ne vor oferi o noua perspectiva atat asupra acestor chestiuni, cat si asupra propriei noastre evolutii psihice.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Diavolul în viziuni, povești și vise":


mosel-wein.eu

©2013-2015 | DMCA | Contact us