K. Arta iubirii Hong Ying

ISBN:

Published:

Paperback

224 pages


Description

K. Arta iubirii  by  Hong Ying

K. Arta iubirii by Hong Ying
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 224 pages | ISBN: | 6.33 Mb

Publicat în peste douăzeci şi cinci de ţări, încununat în Italia, în 2005, cu prestigiosul Premio Roma, aflat pentru mai multe săptămâni în fruntea listelor de vânzări din Germania şi Marea Britanie, K. Arta iubirii porneşte de la o povesteMorePublicat în peste douăzeci şi cinci de ţări, încununat în Italia, în 2005, cu prestigiosul Premio Roma, aflat pentru mai multe săptămâni în fruntea listelor de vânzări din Germania şi Marea Britanie, K. Arta iubirii porneşte de la o poveste adevărată, reinventată cu o extraordinară intensitate.În China anilor treizeci, Julian Bell, nepotul Virginiei Woolf şi răsfăţatul Grupului Bloomsbury, o întâlneşte pe misterioasa scriitoare Lin Cheng, considerată o Katherine Mansfield a Orientului.

În timp ce armata japoneză face raiduri sângeroase într-o ţară slăbită de războiul civil, Julian încearcă să pătrundă tainele culturii chineze, sperând ca această experienţă să-i aducă şi cunoaşterea de sine. Lin îl iniţiază în vechea Artă daoistă a iubirii, prin care senzualitatea devine treaptă în evoluţia spirituală. Ciocnirile între civilizaţii, între yin şi yang, între tradiţie şi modernitate creează un câmp de tensiune în care povestea lor de dragoste rezistă tocmai prin fragilitate.

Julian simte însă chemarea revoluţiei, visându-se un om de acţiune, pe când Lin contemplă gândul sinuciderii, ca evadare dintr-o căsnicie stearpă şi o lume care nu se poate hotărî între vechi şi nou.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "K. Arta iubirii":


mosel-wein.eu

©2013-2015 | DMCA | Contact us